Restoran

Restoran u Pančevu Poco loco

O Restoranu

Poco loco restoran nalazi se u Pančevu na samo 15km od Beograda. Kapacitet restoranskog dela je 50-60 mesta (klimatizovana bašta koja radi tokom cele godine), odnosno 16 mesta u zelenoj sali. Osim domaće kuhinje i jela sa roštilja, tu je veliki izbor specijaliteta internacionalne kuhinje. Nudimo i veliki izbor dezerata iz naše poslastičarnice. Naš kvalitet garantuje i HACCP sertifikat koji posedujemo.

Rezervacije

Rezervišite mesto u našem restoranu

Prostorije

Restoranski deo Poco loco-a sastoji se iz 3 celine:

Zelena sala

Prikladna je za intimne proslave, porodična okupljanja i poslovne ručkove do 16 mesta, odvojena je od ostatka restorana. Ukoliko želite da pogledate zelenu salu restorana iz više uglova kliknite na sledeći LINK.
Zelena sala

Zlatna sala sa klimatizovanom baštom

Zlatna sala svojim vrhunski osmišljenim enterijerom opravdava u potpunosti svoje ime. Moderan i nadasve udoban, ovaj kutak neće ostaviti ravnodušnim ni najzahtevnijeg gosta. Na samu salu se nadovezuje klimatizovana bašta, sa kojom se kapacitet ovog prostora povećava na 50-60 mesta. U aprilu 2014. godine bašta je renovirana i ugrađen je pokretni krov. On omogućava da uživate u čarima bašte nevezano od vremenskih uslova. Najrealniju sliku o klimatizovanoj bašti i zlatnoj sali stećićete ako pogledate našu virtuelnu šetnju. Za zlatnu salu ispratite sledeći LINK. Klimatizovanu baštu pogledajte klikom na sledeći LINK.

Internacionalni restoran Pančevo
Restoran sa baštom
Set meni ili švedski sto

Organizacija proslava

Proslave u restoranu Poco loco u Pančevu

Ukoliko želite da organizujete proslavu krštenja, venčanja, dana firme ili sličnog bitnog datuma možete se opredeliti za jednu od 3 opcije. Vaši gosti mogu birati sami jela iz našeg jelovnika po cenovniku koga možete pronaći na sledećem linku. Naš set meni obuhvata predjelo (njeguška pršuta, pečenica, kulen, slana torta, proja, sir), teleću čorbu, glavno jelo (ćuretina u sosu od gorgonzole, rolovana piletina, Scaloppina Valdostana, aromatizovani krompir i sotirano povrće), šopsku salatu i pecivo. Cena set menija (bez pića) po osobi je 1800din. Treća varijanta je švedski sto za minimum 40 osoba. On obuhvata posno ili mrsno koktel posluženje, toplo posluženje u dišu (piletina, ćuretina, svinjsko meso, riba, plodovi mora), salate, pecivo, voćni aranžman, sitne kolače. Cena po osobi (bez pića) je 2400din.

Kapacitet restorana

Restoranski deo (bašta i zlatna sala) – 50-60 mesta

Restoranski deo (zelena sala) – 16 mesta

klub

Klub restorana Poco Loco

Moderan i romantičan, ekstravagantan, dinamičan i prostran, ovaj klub predstavlja jedinstven ambijent za provod uz društvo, dragog prijatelja, dečka, devojku…Na raspolaganju vam je i bežični internet, kvalitetna hrana iz naše kuhinje, poslastice i naravno – piće po vašoj meri!

Klub

Ukoliko želite opušteniju verziju sastanka sa vašim poslovnim partnerima, možete pregovarati i u našem klubu uz mogućnost da poručite hranu koja je na meniju u našem restoranu. A za uspešno sklopljen posao, počastite se voćnom salatom ili nekim od naših kolača! Mada, složićete se, pravi razlog za ovakve poslastice, ne mora uvek da postoji…

Uz modernu muziku, prijatan enterijer, naći ćemo zajedno način da vas ubedimo da se nađete ovde ponovo! Za realniju sliku našeg kluba klikom na sledeći LINK ispratite našu virtuelnu šetnju.

Virtuelna šetnja kroz Poco Loco

Restoran

Galerija

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu
    Call Now Button