torte

Dečije torte

Garancija kvaliteta

Ukoliko poručujete dečije torte za vaše mališane veoma je bitno da znate da mi torte izrađujmo od najkvalitetnijih sastojaka (maslac, plazma keks, slatka pavlaka, orasi, lešnici, bademi, šumsko voće…) po tradicionalnim receptima. Ne koristimo nikakve veštačke zamene za ukuse i arome, već samo prirodne sastojke. Kvalitet naših torti garantuje i HACCP standard!

Cenovnik

Ukusi dečijih rođendanskih torti

Za dečiju tortu možete birati neki od preko trideset ukusa torti koje proizvodimo. U slučaju da je torta na sprat možete birati i više različitih ukusa. Ukoliko vaš izbor budu Kid’s lešnik torta, Baron sa malinama, plazma ili čokoladna torta sigurni smo da nećete pogrešiti!

Dostava dečijih torti

Dostavu torti za dečiji rođendan vršimo klimatizovanim vozilima u Pančevu, Beogradu, Vršcu (po dogovoru i šire). Dostava se naknadno naplaćuje i zavisi od odredišta a ne od veličine porudžbine. Dostava na teritoriji Pančeva je od 250din. pa naviše, a centar Beograda 700din. Ostala odredišta na teritoriji Beograda se tarifiraju 60din/km.

NAPOMENA: PVC, keramički, prohromski, drveni i stakleni stalci i tacne za torte i ketering su povratna ambalaža koju je neophodno vratiti nakon upotrebe. Kartonske tacne za torte i PVC ovali su nepovratna ambalaža.

Svakodnevne besplatne dostave do određenih lokacija u Beogradu

Od sada vaše porudžbine možete preuzeti u Beogradu po sledećem rasporedu:

  • 10h i 16h kod Dunav stanice
  • 11h i 17h kod Arene (u bulevaru Zorana Đinđića – preko puta severnog ulaza u Arenu)
Rođendanske torte

Dekoracija

Izgled rođendanske torte

Torte za dečije rođendane mogu biti u obliku omiljenih dečijih junaka – Lion king, jednorog, Patrolne šape (Paw Patrol), Blaze, Diznijevi junaci, Angry birds, Pepa prase, Cars, Maša i meda, Ninjago, Supermen i Betmen, Despicable me (Minions), Skylanders, Mini i Miki, Frozen (Zaleđeno kraljevstvo), Hello Kitty, Štrumfovi, Pčelica Maja, Tomas, Nodi, Minecraft, Star Wars (Ratovi zvezda), Fortnite…

U našoj galeriji možete pronaći preko 3500 fotografija dečijih torti koje smo do sada pravili. Ukoliko imate novu ideju slobodno nam možete poslati upit za tortu na mail office@pocoloco.rs.

Cena dekoracije

Dekoracija torte se dodatno naplaćuje i zavisi od zahtevnosti izrade. Možete nam poslati upit sa fotografijom željene torte putem elektronske pošte i napisati kilažu torte i mi ćemo vam reći konkretnu cenu dekoracije.

Oblik dečije torte

Dečije torte mogu biti raznih oblika. Dres Partizana ili Crvene Zvezde, stadion Marakana, Minionsi, meda, kruna, Patrolne Šape, automobil i princeze samo su neki od oblika torti koje smo pravili.

Oblik rođendanske torte
torte za decu

Galerija

 
0