Poželjno je računati do 120gr torte po osobi. U slučaju da je to jedini dezert na proslavi, možete računati i 150gr po osobi. Ako se radi o dečijim proslavama na kojima će tortu jesti uglavnom mlađa deca, potrebno je do 100gr torte po mališanu. Vodite računa i o tome da su neke vrste torti teže, a neke lakše te je recimo Moskva od 3kg veća od Baron torte iste težine.

Bilo da je ukrašena slatkom pavlakom ili dekor masom (marcipanom), bitno je da znate da su svi detalji na vašoj torti, izuzev možda leptira, kugli, figura mladenaca, spiralica, prirodnog cveća, satenskih traka i vatrometa, jestivi.

U zavisnosti od vaših želja pravimo okrugle, pravougaone, šestougaone torte, šnitove (uske pravougaone torte koje su zgodne za posluživanje i sečenje), kao i torte u obliku mede, srca, automobila, sportskog dresa, stadiona… Osim toga, pravimo i specijalno dekorisane mafine i mini torte (cupcakes).

Torte kao što su Švarcvald, Moskva i Egzotik su voćne, pritom i mekše pa ih nije preporučljivo ukrašavati dekor masom jer postoji mogućnost da se opuste (pogotovo u letnjem periodu) i pokvare svoj dotadašnji oblik, kao i da voće pusti sokove i oboji dekor masu. Ukoliko želite da na vašoj svadbi imate mladenačku tortu presvučenu fondan masom, a volite gore navedene ukuse, naša preporuka je da ih birate kao pojedinačne prateće torte.

Ukoliko želite kod nas da poručite mladinu tortu, ili pak tortu sa zahtevnijom dekoracijom, poželjno ju je naručiti barem 15 dana ranije. Molimo vas da prethodno putem telefonskog razgovora zakažete termin za poručivanje mladine torte kao i da naglasite o kom se datumu radi kako bismo evidentirali rezervaciju. Ostale torte možete poručiti 2 do 3 dana ranije. Nekada, ukoliko želite, tortu koja je standardni deo programa koji se komadno prodaje u našem restoranu, možete je dobiti i istog dana. U periodu slava preporučljivo je tortu ili sitne kolače poručiti barem 6 do 7 dana ranije.

Dostavu klimatizovanim vozilima vršimo na teritoriji opština Pančevo, Beograd, Vršac, Kovin… U periodu slava organizujemo i više besplatnih dostava do određenih lokacija u Beogradu.

Od sada vaše porudžbine svakodnevno možete preuzeti u Beogradu po sledećem rasporedu:

  • 10h i 16h kod Dunav stanice
  • 11h i 17h kod Arene (u bulevaru Zorana Đinđića – preko puta severnog ulaza u Arenu)

Naš standardni program uključuje i ambalažu za vašu tortu i ona se ne naplaćuje. Ukoliko želite možete i sami doneti tacnu ili zvono u kojem želite tortu da ponesete. PVC, keramički, prohromski, drveni i stakleni stalci i tacne za torte i ketering su povratna ambalaža koju je neophodno vratiti nakon upotrebe. Kartonske tacne za torte i PVC ovali su nepovratna ambalaža.

Ukoliko putujete negde i nosili biste tortu preporučljivo je da ona bude neka čvršća čokoladna torta ili pak Baron sa malinama, a ne voćna kao što su Švarcvald, Moskva i Egzotik. Pri donošenju odluke da li da tortu i ketering sami transportujete uzmite u obzir spoljnu temperaturu vazduha, dužinu trajanja puta, kao i vozilo kojim biste vozili hranu. Naša preporuka je da vam ipak mi našim rashladnim vozilima dostavimo porudžbinu. Ukoliko ipak odlučite da sami transportujete tortu ili sitne kolače, mi ih prethodno možemo dobro rashladiti.

Za sve naše torte možete dobiti deklaraciju kojom se garantuje ispravnost i poreklo namirnica. Kvalitet naših proizvoda zagarantovan je HACCP sertifikatom.

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaVratite se u prodavnicu
    Call Now Button